Opuštěná/ krvavý polibek

Opuštěná/ krvavý polibek

Anotace: aneb "jednonoční vztahy bolí"

Jak se to stalo? To já nevím
Znám jen nekonečnou chuť, o ní ti povím

Vidím to tělo vonící novotou, leží tam, jen si jej vzít
Ty nebohá holko, vzbuzuješ touhu s ďáblem se přít
Nedokážu se bránit tomu elektrizujícímu vzrušení
Nedotknout se je bolest a nepopsatelné mučení

Řeknu ti své lži a prokleju každou vteřinu s tebou
Chceš však víc, křičíš po emocích a lásce
Tak utíkám a říkám: „zůstaň sama sebou“
Přesto tu zůstáváš, tak co je sakra s tebou?

Tvoje city?
Nemůžu ti pomoct, umím je jen zničit
Moje srdce konstatně nenávidící
Lásko to je všechno, jen ne milující
Uteč a buď sama sebou, neposlouchej slibující
Je mi líto, jako kus odpadku tě odhodím
Naděje a iluze z tvého světa zprovodím

Nevím, proč jsem tak hnusně chladný
Nevím, proč mě to tak děsně bolí
Chci s tebou jen to jediné, je to snadný
Zbavit se bolesti, zasypat krev solí

Proč musím mít svědomí?
Umí mě jen drtit a zkazit mi den
Proč mě ničí všechny bolestivé touhy?
Co musí sexem z těla ven

Tvoje city?
Nemůžu ti pomoct, umím je jen zničit
Moje srdce konstatně nenávidící
Lásko to je všechno, jen ne milující
Uteč a buď sama sebou, neposlouchej slibující
Je mi líto, jako kus odpadku tě odhodím
Naděje a iluze z tvého světa zprovodím
Zničím všechno, po čem prahneš, to s pohledem káravým
Jediné s čím opustíš mě, je s polibkem krvavým :-*
Autor Petr Miroš, 04.07.2011
Přečteno 353x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, ilona, Maryje..., Donne
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to moc moc nádherně napsáno:)ST!!!

05.07.2011 22:02:00 | ilona

....děsí mě a přitahuje...četla jsem jí 5krát

05.07.2011 21:36:00 | Maryje...

Smutné

04.07.2011 16:16:00 | Donne

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí