Zůstatky lásky

Zůstatky lásky

Anotace: auuu....

Probdělé noci,
slzy v očích,
já v nich tonoucí,
to zbylo z lásky.

Chodící tělo,
duše se ztratila,
co by teď mělo?
Stejně by nechtělo.

Pocit zklamání,
a jí zabít!
Trochu odhodlání,
do vzpamatování.

Bolest se ozývá,
stále mě ubíjí,
stesk tu jen pobývá,
a já stále miluji.

Zase mé prokletí,
na smutné konce,
trvá již staletí,
tak jako v pohádce.

Avšak princů,
dávno není,
a tak konce špatné,
přetrvají.
Autor Kirsten, 04.07.2011
Přečteno 325x
Tipy 8
Poslední tipující: hašlerka, CULIKATÁ, labuť, vapiti, Lenullinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně se básní o smutku v duši,
když život nad námi drží kuši.

04.07.2011 22:40:00 | Kirsten

nádherná...

04.07.2011 05:53:00 | Lenullinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí