saxofón

saxofón

Anotace: ...

hrám na saxofóne
pred publikom
zložených z prázdnych stoličiek

je noc
a sŕkam posledné pivo
ktoré tam niekto nechal na stole

čakám,kedy slnko ukáže
svoje prvé lúče
aby som mohla
ožratá
Tvojimi sľubmi
sa tackať po zohavenej krajine

zapálim cigaretu
len tak
zo zvyku
a zahasím ju
v Tvojej
pomyselnej tvári

a Ty ma čakáš
v popravenej posteli

...

moje kroky však nabrali iný smer
k niekomu
komu moje tóny saxofónu
media dušu..
Autor maliska, 04.07.2011
Přečteno 538x
Tipy 13
Poslední tipující: Skořicová princezna, zdenka, Martinecka23, Já Esther Ruth, RyxiraAmyGinger, Jozef Bojanovský, nebech, Isquieasuus, WAYWARD
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí