DuSím Se...

DuSím Se...

Anotace: pod přílivem tvé chladné lásky..

Chybíš mi,
a kdykoliv zavřu oči...
Lavina slz,
mluví místo mě...

Odpustit,
je někdy snazší...
Jenže zapomenout,
už tak snadno nejde...

A déšť smyl všechny slanné kapky,
ale kdo smyje ty moje šrámy na srdci?
Sebepoškozuji,
naše sny....

Tak jako ty,
jsi tenkrát ničil ty mé...
A Dusím se,
tvojí láskou....

Pod řekou plné hořkosti,
sčítám své bolesti...
Pod přílivem lásky,
kladu si pořád ty stejné otázky...

A jsou,
o nás dvou.
Autor whiolet, 04.07.2011
Přečteno 336x
Tipy 29
Poslední tipující: Rezkaaa, Jiná, strašidýlko-střapatý, ilona, hašlerka, Psavec, Chancer, Donne, CULIKATÁ, ECHO PARAZIT, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásně smutná..

04.07.2011 21:31:00 | CULIKATÁ

Uplně perfektní pocitovka,dnes asi nejlepší.

04.07.2011 21:15:00 | ECHO PARAZIT

znám podobné pocity
a nejspíš kždý zná
každý si prožil
a okamžiky odžitý
Tě zvednou z dna
zas znovu ožít :)

04.07.2011 19:01:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí