Odpověď

Odpověď

Anotace: Ano,ano,ano.....

Ano to je má odpověď,ty mé srdíčko ty mě veď.Já tě miluju to už vím,já ti slibuju že tě nezdradím.To jak sem se tvářil,nevím asi jsem své pocity vařil.Za ty hříšná slova měl bych pikat a srdcerivně tě prosím já ti nechci vykat.Polibky kam si jen přeješ to já můžu dát,ale jediné pravidlo mám musíš se mi vzdát.Vzdát ve smyslu lásku tvou mi dát a já na oplátku ti slýbím že se nemusíš bát.Neboj se zrádné lásky to já neudělám budu ti jen hladit vlásky.Já budu se snažit abych vše krásné nepokazil,abych naši lásku nenakazil.Vir jménem nenávist o něm nechci nic vědět,u tebe chtěl bych sedět.Sedět nebo stát u oltáře,u toho místa zamilovaných kde andělé oddávají.
Autor Proof, 07.02.2006
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Copak nekoho koho znam? nebo nekomu se basen nelibila?Sloz ti nejakou!

19.02.2006 15:31:00 | Proof

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí