Ničeho nelituju

Ničeho nelituju

Anotace: ......

Ničeho nelituju
ani dne s tebou
ve splašených vteřinách
nelituju nocí
v cizích peřinách
dnů i nocí,
kdy svědomí zpytujeme.

Ne, neříkej, ať litujeme.
Autor Elvíra Adamsonová, 04.07.2011
Přečteno 349x
Tipy 4
Poslední tipující: něžnost-sama, tato22, Donne, ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí