Ze včerejška na dnešek se mi zdálo

Ze včerejška na dnešek se mi zdálo

Anotace: Co bude se mi dále zdát?

Ze včerejška na dnešek se mi zdálo
Jak tě maluji na všechny zdi světa
A z radosti porozbíjím všechno nádobí
A jen z dlaní naučím se pít
Tvou lásku

V noci na zítřek bude se mi zdát
Jak skládám pro tebe sonáty a symfonie
Když ani noty nepoznám
Přesto rozumím písni
Tvé lásky

A pozítří v mých snech budeš
Poetou co mi k ránu básně recituje
A já nahá jako bohyně
Jen se sponou ve vlasech
Budu tvou láskou

Co bude se mi dále zdát…?
Autor Elizabeth S., 04.07.2011
Přečteno 341x
Tipy 5
Poslední tipující: CULIKATÁ, prouteny kosik, ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc hezká a zdát se Ti jistě bude krásný, zamilovaný román:-))

05.07.2011 22:17:00 | CULIKATÁ

Já též moc ne, ale někdy to tak přijde...

05.07.2011 19:57:00 | Elizabeth S.

Já na tyhle zamilovaný dílka moc nejsem,ale dokážu ocenit kvalitní práci.

04.07.2011 23:00:00 | ECHO PARAZIT

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí