Blázínek

Blázínek

Anotace: s holkami je to někdy těžké

Blázínek, co správná slova nezná,
Netušil jsem, že se to tak snadno pozná,
Přitom jsem zbožňoval tvoji barvu vlasů,
a nádhernou intonaci hlasu.

Něco krásného jsi mi naoko slíbila,
Byla jsi ke mně tak neuvěřitelně milá,
Ale jenom nekonečně krátkou chvíli,
No jo, blázínek se zase zmýlil.

Uvěřil jsem ti a přišlo zklamání,
Další marné blázínkovo očekávání,
S kým jsi chtěla být vůbec netuším,
Ale hrozně moc mu závidím.

S tebou chtěl jsem podlehnout touze,
Líbat a milovat tě hrozně moc a dlouze,
Blázínek doufal, že bys to se mnou chtěla,
Doufal jsem, ale ty jsi mě opustila.

Drželi jsme se za ruce a koukali do očí,
Při mých dotěrnostech jsi zvedala obočí...
Tak dlouho to trvalo než jsem si tě našel,
Kam mi tedy tvůj ideál zmizel??
Autor casla, 04.07.2011
Přečteno 347x
Tipy 5
Poslední tipující: Zuzanka.D, Avola, NikitaNikaT., Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

..báseň je pěkná..

05.07.2011 10:27:00 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí