Slzičky

Slzičky

Anotace: žádný chlap za to nestojí

Už neplakej, vždyť tě nemá rád,
Chtěl si s tebou jenom hrát,
Potom se tvojí lásce vysmívat,
Tvoje neštěstí falší přihřívat.

Tak už neplač, prosím, neplakej,
Svoje slzičky v sobě uschovej,
Ulož jim dlouhé domácí vězení,
Zamkni je do temného sklepení.

No tak, přestaň, on tě nemá rád,
Chtěl si pouze s tvým citem hrát,
Tys mu uvěřila, jako už mnohokrát,
Myslela sis, že mohl by tě milovat??

Ale tak, prosím, už přestaň plakat,
Neboj, jednou za to bude zoufat,
Začni se na svět konečně usmívat,
I tebe bude někdo lepší milovat.

Víš, co pro něj znamená láska?
Jedině zas další oklamaná kráska,
On nezná ten něžný cit - mít rád,
chce jen mít si s kým špásovat.

Ty slzičky roníš, on jinou objímá,
Po jeho boku zase již jiná usíná,
Tak už dost, on ti netojí za to,
Je přece falešný jako kočičí zlato.

Už neplač, pojď se mnou do parku,
Postavíme spolu z písku bábovku,
Uvidíš, že nebe je zase blankytné,
A láska na tebe čeká možná tam,
……………anebo zde.
Autor casla, 04.07.2011
Přečteno 358x
Tipy 13
Poslední tipující: andel.smrti, tato22, Live to fight, CULIKATÁ, NikitaNikaT., Květka Š.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

naprosto rozumím.. ST..

06.07.2011 01:03:00 | Live to fight

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí