Pro tebe

Pro tebe

Anotace: občas stojí za to se zamilovat

Na půlnočním nebi mi září stříbrná hvězda,
Marně hledám ta správná nejvýstižnější slova,
Jenže nenacházím - stále slova nepřicházejí,
Chtěl bych vám ale prozradit - říci jen s nadějí,
Že sám bych šel klidně i proti všem,
Pral se s nelítostným osudem.

Jen vědět, že jsi pro mě zrozená,
Že naše srdce jsou lásky pečetí spojená,
Šel bych klidně zcela bez bázně do lítého boje,
Bez mečů, pistolí a jakékoliv jiné zbroje,
Kdybych získal tvé srdce odměnou,
Zápasil bych klidně i s vlastní ozvěnou.

Přešel bych nekonečnou písečnou poušť bez vody,
Nepřestal věřit v lásku či šťastné náhody,
Tím žhavým pískem šel bych, jen kvůli tobě, nahý,
Jen tu a tam v oáze víry spočinul ve stínu palmy,
Všechny tyhle strasti bych rád podstoupil,
A slovíčka – MILUJI TĚ - na čelo si vypálil,
Aby věděl celičký svět,
Že v mém nitru vykvetl z lásky květ,
Aby i hvězdy na nebi, než pohasnou v paprscích rána,
Věděly, že i ty mě máš moc ráda.
Autor casla, 05.07.2011
Přečteno 476x
Tipy 8
Poslední tipující: jita.1965, CULIKATÁ, NikitaNikaT., Květka Š.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Asi je potřeba přetvořit slova v činy,
než ji klofne někdo jiný :-))
Ale krásně se to poslouchá, to ano..
ST!

21.07.2011 12:45:00 | jita.1965

To je moc krásné vyznání...
"ona" bude jistě ráda.

05.07.2011 11:46:00 | Květka Š.

láska je o tom, jít a nevědět
nemít to ujištění
láska je cesta bez návratu zpět
a dává nebo plení

05.07.2011 09:15:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí