Proč nemohu zapomenout?

Proč nemohu zapomenout?

Anotace: našla sem ji v šuplíku, ani nevím kdy sem ji napsala

Vzpomínky a slané slzy,
co se stalo mě moc mrzí,
stejnou píseň sále slyším,
přemýšlením mysl ničím,

bezmoc, strach a taky žal,
ten si mi naposledy ze srdce dal,
střepy z fotky co v rámečku byl,
když semnou si ještě o budoucnu snil,

fotky třesouc trhám dále,
však vzpomínám na tebe tajně stále,
potřebuju obejmout tvé tělo,
chci aby ti z úst miluji tě znělo,

však ty sbohem si mi dal
a pouze minulostí si se stal,
a tak se slzou v očích říkám konec nám,
jinému srdce dám....nereda
Autor Gamy, 07.02.2006
Přečteno 338x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí