"pomsta"" /> "pomsta"" /> "pomsta"" />

"Zrádce" -> "pomsta"

"Zrádce" -> "pomsta"

Anotace: Zklamal mne...

Sbírka: Mé city, emoce, myšlenky...

Slíbil's, že necháš mne býti,
že nebudeš zlobit a neublížíš.
Proč jsi mne nenechal i nadále sníti,
zlobil's mne i v neblahé dny, tak co si myslíš?
Musela jsem tě nazvat zrádcem,
nemyslela jsem to však srdcem.

Moc tě miluji, ale musela jsem se ti trošku "mstít",
proto jsem tě trošku "trápila".
Snad jsi to nebral zle a nechceš se mi pomstít,
miluji tě a nikdy bych tě netrýznila.
Omlouvám se ti za toho "zrádce",
myslel's to dobře, já byla však krutá jak soudce.
Autor bloodyma, 06.07.2011
Přečteno 445x
Tipy 2
Poslední tipující: whiolet, Azazen
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Musím souhlasit s Azazenem, něco mi tam vážně rvalo duši...

09.07.2011 14:58:00 | whiolet

Tip za to co tvá báseň vyjadřuje, avšak mnoho veršů nesedí a proto nemohu dá ST.
S úctou
Azazen

06.07.2011 11:39:00 | Azazen

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí