Zamilování

Zamilování

Anotace: na křídlech lásky

Jestli chceš,
můžu ti dát
křídla štěstí,
vyplnit co budeš si přát.

Na důkaz
lásky k tobě
cestovní průkaz,
aby jsi nespadl
ze křídel štěstí.

Budeme se vznášet,
lehce poletovat,
slibuji ti, že
toho nebudeš litovat.

Zůstaň tu se mnou,
nikam nepadej,
před námi je mrak,
drž se a neváhej!
Autor Poučený fracek, 07.07.2011
Přečteno 466x
Tipy 5
Poslední tipující: tato22, casla, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí