Miluji...

Miluji...

Anotace: ..jen tak..jak mě napadaly slova..

Mám ráda spoustu věcí,
ale to není nic proti tomu,
co opravdu miluji
svou hloubkou,
sílou třecí
volných pádů,
svými stíny
ve stoncích kopretiny,
miluji
pár pokladů
a tajů každé vteřiny…

Miluji
nečekaná poznání,
chmury,
co blízkost Tvá rozhání,
písně bez vět a slok,
pohledy beze slov,
miluji tok
v Amazonském lese,
když spolu nesem´
naši nekonečnost,
naši lásku
na provázku
v srdci klíčícím,
v andělích spícím,
miluji
básně, co mají duši
a myšlenky, jež tuší
o Tvém břehu
a ústí řek,
miluji ten Tvůj lék,
neskutečnou něhu,
pocit znovuzrození,
pevné přiblížení
nedalekých světů,
miluji vůni květů
kolem nás dvou,
miluji čas,
když s námi usíná,
řasy ve Tvých peřinách
a Tvé stopy
v mé posteli,
ve mně se tetelí
a srdce Ti otvírám,
vodopád se vzpírá
a tryská nahoru,
miluji objetí
obrovské duhy,
miluji letokruhy
a století,
co nás čeká
a potichu vtéká,
miluji,
když už za jeden a půl dne
mi do vlasů
pírko usedne
a do dlaně mi rozpustíš
střípek nebe,
miluji,
když v sobě můžu mít
takový kus Tebe
miluji,
když líbáš mě vášnivě
a já se chvěji,
miluji Tě
a strašlivě
miluji…
Autor Jiná, 07.07.2011
Přečteno 611x
Tipy 33
Poslední tipující: Maryje..., NikitaNikaT., Juan Francesco de Faro, Tomáš Přidal, šuměnka, JohnyD., Psavec, Mbonita, hašlerka, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Silná skladba slov....ST!

08.07.2011 20:29:00 | Tomáš Přidal

jak já Ti rozumím
všem slovům
vodopádu
když kapky roztříštím
zase a znovu
lásku si kradu...

08.07.2011 19:50:00 | šuměnka

Hezky se čte, Tvůj tok slov..

07.07.2011 15:41:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí