Iluze

Iluze

Anotace: Už jste se někdy bláznivě zamilovali do někoho, kdo vám za okamžik navždy zmizel z očí?!

Kam jsi se ztratil, kam jsi šel
proč si šel sám a na mně nemyslel.
Proč nemohli jsme spolu jít,
jít spolu a jenom krásně snít.

Ztratil jsi se mi v davu
pobláznil mi hlavu.
Já vyrazila do všech koutů světa,
ale po tobě mi nezbyla ani holá věta.

Hledala jsem tě uplně všude
nevěděla jsem co dál s námi bude.
Už ztratila jsem všechny iluze a sny
asi spolu s tebou odešli.

Nezbyde mi nic jiného než dál bez tebe žít,
ale nepřestanu hledat,ponesu na zádech svůj kříž...
Autor Roxan, 07.02.2006
Přečteno 457x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Hezka basnicka povedlo se ti to, jo a diky ze se ti libej ty moje...

04.03.2006 00:37:00 | Dimi

Taky sem chtěla něco takovýho napsat, však nešlo mi to jako tobě....moc hezký

16.02.2006 20:23:00 | Gamy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí