Na dně moře

Na dně moře

Anotace: "K"

1)Roky ztrácejí se v jistotě a láska v lhostejnosti. Pevnost – jako bárka na vodě, v moři plné zlosti. Zpáteční cesta je přístupná, jako změna minulosti. A já odmítám být střízlivá, když pravda bývá v opilosti.

Ref.
No tak řekni. Jak moc míval jsi mě rád? Kam vzpomínky v „miluju Tě“ sahají? Proč mám zájem mít, nadále Tě znát? A věřit, že slova váhu mají. No tak řekni, proč o Tebe mám stát? Když lži důvěru pohltily. Ne, nechci se dál ptát, již dávno v mě se zahojily. Naděje Tebou slíbené.

2)Úsměv na tváři vytváří stezku, když cítím Tvůj stesk Tvé volání. A ač modré oči za rozbřesku, působí v hrudi pukání. Já se nevzdávám.
Vždyť já vím, že jednou ráno přehluší, stesk po Tobě. A až moře slova utěší, pak bárka na vodě. Se ztratí.

Ref.
No tak řekni. Jak moc míval jsi mě rád? Kam vzpomínky v „miluju Tě“ sahají? Proč mám zájem mít, nadále Tě znát? A věřit, že slova váhu mají. No tak řekni, proč o Tebe mám stát? Když lži důvěru pohltily. Ne, nechci se dál ptát, již dávno v mě se zahojily. Naděje Tebou slíbené.

Na dně moře pohřbené.
Autor Analisieren, 08.07.2011
Přečteno 435x
Tipy 6
Poslední tipující: cevert, whiolet, vapiti, Jiná
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

No tak žekni, jak tohle zahrát? Aha, jako stopy včerejší.
A plášť ten, ten ti dám...1***

30.07.2011 00:55:00 | cevert

ano, ano, ano....pravda je v opilosti, tleskám

09.07.2011 14:49:00 | whiolet

:-( ... že by píseň?

08.07.2011 22:06:00 | vapiti

Není to špatné..ale ve slokách by to bylo daleko lepší..

08.07.2011 21:12:00 | Jiná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí