Zklamání

Zklamání

Anotace: Odhozený, podvedený a naštvaný...

Chcípnout jako prašivý pes
beze slov a naříkání.

Pokácet tvůj zelený les
se sekyrou za svítání.

V zármutku se pořád kurvit
a prostopášně věčně žít.

S tebou nikdy nepromluvit
a přesto s tebou pořád být.

Odmítnout tvá hezká slova
co z tvých rudých rtíků zní.

Neposlouchal bych je znova
když už vím, že jsou jen lží.

Zapomenout na ty kecy
že prý lásku v srdci máš.

Nebýt hlupák ve tvé kleci
a užít si, že mi dáš.

Pak odkopnout tě jako hadr
a začít spořádaně žít.

Ukončit tenhle trapný vandr
a opravdovou lásku mít.

Která nebude lživou kurvou
a sama mě bude chtít.

Takovou, jejíž slova budou
ve svém jádru pravdu mít.

Pak nemusel bych nikdy více
chcípnout jako prašivý pes.

A za svitu červené svíce
bych procházel zelený les.
Autor Jacques-ds, 08.07.2011
Přečteno 365x
Tipy 3
Poslední tipující: Admen, whiolet
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Jenže vždy,
zbydou jen ty lži...
A trapnost dnešního bytí,
s kurvou není žádné žití...

09.07.2011 14:52:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí