Bojím se

Bojím se

Anotace: však

Jako kopretina
vyrostlas' mi uprostřed duše
mezi všemi těmi bodláky
krásná a spanilá
jako posel boží
jako anděl, co šíří pravdu
taky
chci zalévat tě vodou svěcenou
však bojím se
že přerosteš mne v chvíli nečekanou
jako ty bodláky
bývalé růže
ale i strach
že nezaliji dostatečně
že málo vody dám ti k kořenům
obepíná mne
jak psí víno
vine se k smutku temenům
Autor Sapphire, 09.07.2011
Přečteno 383x
Tipy 6
Poslední tipující: Avery, ilona, Lachailla, Descardea, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ach,nádherná slova:)Super dílko!

18.07.2011 00:31:00 | ilona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí