Dívčí škola

Dívčí škola

Anotace: Výuka lásky pro začátečnice... Obsah tohoto díla je určen pouze pro pobavení...

Mé krásné dámy! Vážené!
Zamilovat se? Snadné.
Jen nemít srdce z kamene
a nečekat že spadne
vám štěstí samo do klína.

Mé skvělé slečny! Milé!
Už je to za branou.
Až přijde vaše chvíle,
zahrajte bezbranou!
Buďte jak křehká květina!

Mé slečinky! Mé krásky!
Každý se občas ztrácí
v temných nástrahách lásky.
Muži jsou všelijací.
Je to tak trochu tombola.

Mé milované dívky!
Na rukou ať vás nosí!
Využijte své křivky.
Jen pokuste se, prosím
nezamilovat do
kastrovaného samce hovězího dobytka.
Autor Descardea, 09.07.2011
Přečteno 349x
Tipy 6
Poslední tipující: springmaid, Lachailla, whiolet
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no prosím a takových je nejvíc

09.07.2011 21:25:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí