Nesnáším

Nesnáším

Anotace: ..!!

Jsem křehká
jak domek z papíru
má tvář rozteklá
postrádá hrdinu.

Závidím ženám, co truchlí, protože poznali lásku,
zatímco já pláču, že jsem ji nepoznala.

Závidím ženám, co stojí na druhé straně zábradlí,
protože mají důvod, proč skočit.

Závist je hřích,
řekl Bůh,
a stvořil mě.
Dal ďáblovi dárek,
protože
já závidím tak moc,
že prakticky
mám

svoji
vstupenku
do horkých kotlů satanových.

Promiň.
Jsem hříšnice.
Tvá ufňukaná slunečnice.
Spálená,
větrem ohnutá,
shrbená jak stařena,
co táhne se svým nákladem,
stojí před svým domovem
a nechce vejít.
Autor klajusenka, 09.07.2011
Přečteno 436x
Tipy 6
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Houda, whiolet
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ST za neotřelost :-))

20.07.2011 07:10:00 | Houda

Závidím všem nenaplněným láskám, kterými umělci prošli, neboť teprve po nich přišli nejlepší díla..

09.07.2011 14:44:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí