O Svědomí..

O Svědomí..

Anotace: ...a vážně se ti o tom chce psát?... ...a Tobě se to vážně chce číst, když jsou to jen depresivní povzdechy?...

V dlani si uschovám,
střepy z našeho společného světa...
Zarývají se mi pod kůži,
a všude je spousta krve...

Jenže nic mě nebolí,
až na ty vzpomínky...
Nutí mě dokola,
křičet tvé jméno...

A v noci,
kdy sny hrají první ligu...
Děsím se,
tvých očí v mojí mysli...

Láska je,
zamotaná pavučina...
A já jsem,
obětí svého chtíče...

Tak do ranní kávy,
přimíchám whisky...
A kus sebe samé,
a chutná to jako červivý třešně...
Autor whiolet, 09.07.2011
Přečteno 364x
Tipy 19
Poslední tipující: la loba, Jiná, Kubino 2, labuť, Admen, Chancer, ostuda lidstva, Gabrielle, CULIKATÁ, Analisieren, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stále je v hlavě
láska utrápená
snad přijde právě
ta pravá, přenádherná
-se srdcem na dlani:-))

09.07.2011 20:18:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí