Zůstávám bez dechu

Zůstávám bez dechu

Omlouvám se
za svou náladu
není mi dnes, pravda,
zrovna do smíchu
Má silueta
odráží se líně
v zrcadle stesku
a zůstávám bez dechu

Podívám se,
hodiny mlčí
Už jednadvacet let
stojí bez hnutí
Je ticho a tma
proniká tvá vůně
do mé paměti
a zůstávám bez dechu

Bez dechu nežiji
Nežiji bez Tebe
Autor Jan Rydl jr., 09.07.2011
Přečteno 364x
Tipy 2
Poslední tipující: Poučený fracek, E.T.Jane
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí