Konec

Konec

Anotace: milovala jsem ho, možná ještě miluju..ale to by mi musel ukázat on, co ve mně ještě je..už to neumí..ani já

Jak se tomu říká,
když láska ti z rukou prchá,
když se snažíš milovat,
a vše zlé ignorovat.

Na začátku byly ty krásné zprávy,
i když i tenkrát bylo to zlé.
Teď už jsou to jen obavy,
kde jsi? Tak kde??

Ze všeho cítím nucení se,
láska ti utíká mezi prsty,
zda vrátí se, zajímalo by mě,
a jestli ještě někdy budem schopni úcty.

Je to má vina a nebo tvá,
že se mé srdce před tvým zamyká?
Že mu nevěří už ani že pro mě bije,
to, že jenom mě miluje.

Mobil si klidně zamykej,
nikdo ti o něj nestojí,
při tvých reakcích přemýšlej,
stejně ti už nevěřím.

Vždy jsem chtěla toho zamilovaného...
...Toho rytíře mojeho...
Který do světa křičet bude,
tak to je láska moje.

Mezitím se děje co se děje,
a moje o lásce naděje
se vytrácí a vracím se na zem..
a my oba....ano oba, chladnem...
Autor emi-lee, 10.07.2011
Přečteno 337x
Tipy 11
Poslední tipující: Admen, Jeff, strašidýlko-střapatý, CULIKATÁ, Bambulka, caecus servator, whiolet, tato22
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

bolavé,krásné...

11.07.2011 13:10:00 | Admen

smutné, ale pěkně napsané, je v tom vyjádřený ten pocit...

11.07.2011 12:29:00 | Jeff

a najednou je konec

10.07.2011 19:43:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí