Potemnělá

Potemnělá

Anotace: Jen noční blábol, nic za tím nehledat

Chceš všechno, anebo nic.
Lásku?
Život?
Možná trochu víc.

Podáváš ruku.
Nabízíš srdce.

Neposloucháš, mluvíš si svou.
Děláš se tvrdohlavou.

Miluješ, Miluji, Milujem.
Lásku společně skloňujem.

Asi neslyšíš,
když někdo ti poví,
že tak to bývá:
„láska se často bahnem brodí“.

Těžko si na lásku hrát,
když z kouta kouká strach.
Odvěký citů vrah.
Jednou dotknu se tvého těla.
Jen abys nezapomněla.
prosím
Autor Kordula Tomáš, 08.02.2006
Přečteno 383x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí