Odpověď

Odpověď

Anotace: nekdy je lepsi nevedet

Odpověď

Všechno se točí kolem nás,
ten nekonečný svět ubíjí nás,
nemůžeme se dotknout,našich snů,
chceme být spolu,proč to nejde,
proč se bojím všedních dnů,
není to výmysl můj.
Snažím se to všechno pochopit,
jak moc bych chtěla za ruku tě uchopit,
projít s tebou životem,naším snem,
milujeme se přesto jsme od sebe tak daleko,
hledáme si k sobě cestu,snad už věčnost.
Už se nechci trápit,už nechci další lež,
chci jen s tebou trávit všechen volný čas,
proč jsme nikdy nedali šanci našemu štěstí,
vždyť by to bylo tak krásný.
Už nechci ronit slzy,pro někoho kdo stojí za zdí,
je to ubíjející když stejně řekneš nechci,
tak už se vyjádři,chceš mě nebo jsou to jenom řeči,
víš že mě tím strašně mučíš snad je v tobě kousek cti,
čekám na odpověď ať už je jakákoli,hlavně nelži
Autor Héďa2, 08.02.2006
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí