Milému 1,2,3

Milému 1,2,3

Anotace: půlnoční inspirace

Milému I
Můj Pane, silný a velkorysý
a přesto se ve Vás síla s křehkostí mísí.
Vaše duše je křehká,
jak vlákno bavlny hebká.
Prosím, zůstaťe mi oporou v tomto světě.
Mým slovem, čárkou, tečkou v každé větě.
Můj milý...
Dáváte mi odvahu a síly
přežít...


Milému II
Vem mou hlavu do svých dlaní,
je přece čas na líbání.
Teď mě sevři do svých rukou,
slyš tisíc srdcí jak tlukou.
Buší tu na duši tvojí,
jenž mé rány všechny zhojí.

Milému III
Miláčku,
jsem do Tebe blázen,
však musím dát nohy na zem.
Ač blízký, tak jsi mi vzdálený,
neb pouta ještě zpřetrhána nejsou
a mosty nejsou spáleny.
Autor nalča, 12.07.2011
Přečteno 352x
Tipy 10
Poslední tipující: springmaid, Druza, tato22, CULIKATÁ, Kapka, zvířenka, Marsinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

milemu poprve...podruhe...potreti... priklepnuto nalce ;-) ...LIBI

14.07.2011 14:25:00 | Druza

Jó,na nespálený mosty bacha..
Nebyla bys oblíbená snacha:-))
Věru,pěkné..,vítej...

12.07.2011 23:19:00 | zvířenka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí