Miluj.

Miluj.

Anotace: Řík- ale mám tě vážně moc rád! Je to ale málo,když spolu dva bydlejí..Honzíku věřím,že ještě máme naději..<3

Tlustou čáru udělejme za vším,
Já s těma špatnýma náladama skončím.
Znovu mě pohlaď a miluj,
především mě se věnuj,
a i já tě budu milovat,
A ve všem ostatním podporovat.

Jen prosím tě, prosím!
Nezklam mě,když věřím.
Chci ti znova hezky psát,
a vedle tebe usínat.
Miluji tě... Pořád snad?!
Tak nepiš mi jen MÁM TĚ RÁD...!
Autor emi-lee, 12.07.2011
Přečteno 326x
Tipy 1
Poslední tipující: whiolet
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Kdybys dala průchod svým citům a nerýmovala bylo by to lepší

13.07.2011 14:06:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí