Jed

Jed

Anotace: ..............

JED

Ze začátku sladká jako med,
na konci máš v těle pouze prudký jed.

Jed, který Tě zevnitř užírá,
duše a srdce pomalu umírá.

Nezabije Tě úplně a zcela,
avšak jak těžké je tento jed dostat z těla.

Dusíš se, máš pocit, že už nemůžeš dál,
jakoby z Tebe někdo všechnu sílu sál.

Nemůžeš volně dýchat, nemůžeš s tím bojovat,
máš pocit, že nedokážeš normálně fungovat.

Nejde se toho zbavit, nemáš protilátku, nemáš nic,
užírá a bolí to čím dál tím víc.

Láska tak krásné slovo,
avšak odvrácených tváří má až příliš mnoho.
Autor Samanta, 13.07.2011
Přečteno 280x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí