Bolestná touha

Bolestná touha

Anotace: .....

BOLESTNÁ TOUHA

Když v noci probouzím se ze zlého snu,
mám strach, bojím se všeho – rána i dnů.

Mám jen jednu jedinou touhu,
která by mi přinesla zcela jistou zhoubu.

Chci Tě mít vedle sebe,
cítit Tvůj dotek, bezpečí, prostě Tebe.

Mám strach, tak moc se bojím,
pořád Tě miluji, hrozně o Tebe stojím.

Už mnoho dnů a nocí uplynulo ode dne kdy jsme se viděli,
nevím jak naučím se žít bez Tebe, usínat sama den co den, každou sobotu, neděli.

Dala bych vše i když to není moc,
za to strávit s Tebou ještě jednu noc.

Netušila jsem, že lze někoho takhle milovat,
za tento cit však nebudu děkovat.

Bolí to a ničí,
nevím jestli mé srdce ještě někdo vzkřísí.

Poslední noc, jen jedna jediná,
Tvé objetí, polibek pro mě nejkrásnější vidina.

Vím, že jsem blbá holka ale neumím si poručit,
ze svých chyb stále nedokážu se poučit.

Rozum a srdce se neshodnou,
z mého trápení těžko vytrhnou.

V Tvém náručí bylo mi jako nikdy,
třeba se setkáme v příštím životě prostě někdy jindy.
Autor Samanta, 13.07.2011
Přečteno 339x
Tipy 4
Poslední tipující: Romeo3769, Zuzanka.D, whiolet, Linzerka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ty rýmy se někdy tak strašně kříží...

13.07.2011 14:05:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí