Anděl nebo dívka

Anděl nebo dívka

Anotace: Přijdete do společnosti či práce a zalíbí se vám kolegyně, případně kolega. Láska na první pohled, nebo to jsou pouze nasazené růžové brýle.

Velké bílé světlo z dálky se blíží,
už rozpoznám jeho rysy.
Dvě křídla víří prach,
Já dostal jsem strach.

Očí otřu od sazí a přede mnou dívka v rozpacích.
Lehce bere ruku mou,
náhle cítím klid,
nový prostor přede mnou,
co nedá mi klesnout.

Že bych viděl anděla?
Sletěl snad blíž, aby mi naději dal,
nebo chce, ať se o něj postarám.

Koukáme na sebe,
nevíme co říct.
Oba něco čekáme,
mlčením stříbra přidáme.

Teď už dívka, nebo anděl, říká,
nedívej se, práce čeká.

Nikdo se tomu nevyhne,
s dívkou krásnou jak sen dobře si rozumíme.
Na šatnu ji doprovodím,
řekneme si: rád Tě zase uvidím.
Co potom přát si víc?
Projít se s ní a rozumět si čím dál víc.
Autor Hantec, 13.07.2011
Přečteno 367x
Tipy 2
Poslední tipující: Dev_LATea_princess
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí