Láska

Láska

Anotace: Asi to nikdy nepochopím... Mým životem prošla spousta mužů, jen jeden se nějak zadrápl...

Nikým nezván

jsi přeci jen v mém srdci usazen.

Tolik slz co jsem prolila,

neprolila žádná z žen.

Tolik slz co stále v zásobách studní očí mých je,

tolik jich není ani v mořské hlubině.

A to vše já skládám k nohám tvým,

když mě přehlížíš

a odcházíš.

Jsem již zoufalá!

Žádného nechci,

neboť mé myšlenky vězníš ty.

Je to fér?

Myslím, že není.

Jsem z toho schvácená velkou žízní...

A mé srdce prozrazuje,

že nepatří věčným.

Když tě oči mé spatří,

vždy zakopne

a dál jako splašené běží.

Tenhle tanec mojí duše

je stále těžší.

Kéžbys uvázl na dně mého srdce

a já tě již nespatřila nikdy více.

Oč lehčí by žít bylo,

kdybys ustoupil,

neboť mé srdce by konečně normálně bilo.

Takhle jsem jen loutka svých pocitů,

které ovládáš ty,

muž bez citů!
Autor Mahtiel.quicksnake.cz, 14.07.2011
Přečteno 425x
Tipy 6
Poslední tipující: Morgenstern, Maryje..., tato22, Kamil Princ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí