?

?

Anotace: Who knows?? God knows...

Sbírka: Fénix a všetko, čo s ním súvisí, Slnku

Pasovať k niekomu tak, ako k Tebe.
Ešte aspoň raz
bude to snáď tak - -
nahováram sama sebe.

Opäť chytím dúhu do dlaní
a slnečný lúč ma viac nezraní.
Opäť zažiť bezváhový stav
aj napriek tiaži siločiar.

Doletieť ku vlastnej galaxii
a všetky sny tam vo dvojici
premeniť na krásnu skutočnosť;
- zámer je to čistý.

Pasovať k niekomu tak, ako k Tebe.
Čo ak to už možné nie je?
Autor slnečnica, 14.07.2011
Přečteno 361x
Tipy 12
Poslední tipující: James Libustka, Mbonita, labuť, Květka Š., NikitaNikaT., Zasr. romantik, Petbab
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Dílko se lehkou zamyšlenmkou... projev citů... jenom srdce ví... jenom vy dva...

14.07.2011 21:01:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí