nevím....

nevím....

Anotace: ....

Proč se mu to bojím říct?
Proč je tam němá hráz?
Proč nechápu ho víc?
A věci se neříkají snáz?
Když jsem s ním směju se.
Když jsem s ním nepláču.
Když sem bez něj ptám se.
Když jsme bez něj tápu.
Čím víc jsme si blíž
Tím je větší prohlubeň.
Bojím se já snad spíš?
Nebo on být u mě?
Když je daleko mě se stýská.
Když je blízko cítím jeho srdce.
Říká buch buch a zrychluje…
Autor veverka.danca.007, 15.07.2011
Přečteno 393x
Tipy 2
Poslední tipující: Barci
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí