Slunce mráz

Slunce mráz

Anotace: O ní.

Slunce pálí
a pihy roztomile dělají
ti puntíky v obličeji
Znaménko krásy nad tvým rtem
už není samo
Oči mhouříš
pozoruji jak horní s dolní řasou
se setká
v letmém dotyku
Chrání tvé modro
trochu před sluncem
ale víc přede mnou
Ne studem
spíše nevědomky uhýbáš
Snad jen tušíš
můj pohled zkoumající
tvou plavou krásu
tvůj drzý špičatý nosík
tvou šíji
Vypadáš tak nevinně
a hlásek z medu
Jsi ta nejkrásnější potvora
jsi svině
má víla či bohyně
a místo srdce kus ledu
máš i hlavu plnou chladna
tvá chůze ladná
ty pohyby
Vím
o živé nestojíš
radši duchy objímáš
donekonečna
a pak pláčeš mi do klína
když před tebou rozplynou se
slyšíš jen zlý smích
ne ode mně
to od nich
Slzy mrznou ti na tvářích
už celá chladneš mi
a brečíš sníh
Autor Jajas, 15.07.2011
Přečteno 379x
Tipy 9
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, ilona, nalča, NikitaNikaT., ECHO PARAZIT
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí