Noční tramvají

Noční tramvají

Anotace: Psáno na mobilu, takže snad řádkováni bude v pořádku. O básni - píšu to jak to co cítím, nevím co víc dodat

Tramvají noční jedu sám,
V srdci jizvu velkou mám.
Dál jsem nemohl už ani den,
Já ukrutně jsem trpěl jen.
Ač miluji tě - to ty víš,
Nad námi vynesl, jsem dneska kříž.
Já miluji tě, dnem i noci,
Avšak něco ve mně křičí.
Jak chováš se ke mně, nemohl dál jsem snést,
Radši budu sám svůj ortel nést.
Já své vlastní srdce dnes jsem zlomil,
Svojí slzou půdu zkropil.
Láskou nezměrnou já miluji tě,
Ale již nemůžu s tebou být. Ještě jednou tedy - miluji tě
Autor Pedro Morales, 15.07.2011
Přečteno 359x
Tipy 5
Poslední tipující: její alter ego, James Libustka, tato22, hybridka22
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Až teď na Literu se ´učím číst´ básničky a tahle se mi moc líbila - ST:)

16.07.2011 13:47:00 | hybridka22

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí