znovuzrození porozumění

znovuzrození porozumění

Anotace: PRO =MN=

vytváříš v mém srdci prostor
jež má Božskou podstatu
vracíš smysl samotné mé entitě
v tolika krocích se vrací
to co nemůžeme
nikdy a ničím překlenout

a za tím vším
čtyřiadvacetihodinové osamocení
kousek po kousku odervané

náruč prázdna po nocích mne objímá
v barvě ohňových keřů koupu se a zároveň topím
a když se rdíš tak planu
záblesk - chvění - toužení
nepohasínající odloučení
naposled mizející do řeky lamající se ve vodopád
Autor ricda, 16.07.2011
Přečteno 337x
Tipy 6
Poslední tipující: Jin&Jang, Emmelia, CULIKATÁ, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Závěrečná sloka to skvěle uzavírá.. ST!***

17.07.2011 08:56:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí