myšlenky....

myšlenky....

Anotace: aneb pokus o něco co říkalo mé srdce....

Někdy když už je konečně jasno
Přijde záblesk…
Záblesk z ničeho
Ne plný světla, ale nicoty a zmatku….
Bojíte se světla, co z vás začíná sálat
Bojíte se toho, co přijde
A bum
Nic
Konec!!!
Světlo zhaslo….
Naděje umřela
Nemůže být líp…
Byl to jen chabý záblesk lásky ve vás!
Autor veverka.danca.007, 16.07.2011
Přečteno 381x
Tipy 2
Poslední tipující: Admen
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí