Svatební přání

Svatební přání

Anotace: pro naše přátele ...

Svatební zvony slyšíme znít,
nevěsta s ženichem svazují nit,
není tak pevná, jak policejní pouta,
je jenom na vás, jak necháte se spoutat.


Tolerance, důvěra, to je základ vztahu,
tak tím směrem rozjeďte dál společnou dráhu.
Láska, štěstí, pohoda, ať vás doprovází,
nedá se vždy nakoupit, co v životě schází.


Přejeme vám radosti, pochopení, jiskření,
do postele nasypte náležité koření,
milujte se, bavte se, užívejte krás,
miminko se vyklube vždy ve správný čas.


Pak už si jen zvyknete, kdo vám řídí hodinky,
jak to chodí u každé spokojené rodinky.
Autor nejsembásník, 17.07.2011
Přečteno 584x
Tipy 39
Poslední tipující: vodnař, la loba, poustevník Jirka, jita.1965, Danger, ni.va, Houda, Sýkorka07, Niky88, Jiná, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Takové přání vždy potěší,já vždycky spíš staším :-)
Láska to je dřina,ale taky jedno s nejkásnějších zároveň nejzranitelnějších pocitů které můžeme zažít.

24.07.2011 10:15:00 | Danger

trochu dost sladká, ale proč ne..

22.07.2011 22:28:00 | ni.va

Jistě si tvé verše vezmou k srdci,
chtějí být šťastní, přeci.
ST

17.07.2011 21:58:00 | Kars

krásné přání...ST!

17.07.2011 12:40:00 | hašlerka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí