Běžící srdce

Běžící srdce

Anotace: Vyznání lásky...vhodné třeba i k Valentýnu!!!

Moje srdce na dlani leží,
už k tobě rychle běží.

Nese ti překvápko,
bude tam zakrátko!

Překvápko už vyskočilo,
sprchou lásky tě polilo.

Srdce chtělo říci jen,
jak hrozně tě miluje!

Lásku,kterou jsem tě polil,
nesmývej!
Teď už je jen na tobě co bude dál,
co cítíš,to udělej!!!
Autor Mares, 08.02.2006
Přečteno 887x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (9x)

Komentáře

Je to hezké :)

13.04.2007 17:04:00 | wigi.sama

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí