Vzpomínka

Vzpomínka

Anotace: ...

Vzpomínám na dívku,
co se mnou trávila patnáct minut
každý den ráno, když jsem čekal na autobus.
Byla mi zima a ona mě hřála,
byl jsem sám a ona mě líbala.
Ale já celý život nemiloval ji,
ale tu vzpomínku,
kterou nakonec odválo podzimní listí.

Další zimu už mě nikdo nehřál.
I ta největší láska může být falešná.
Autor Grimble Gromble, 17.07.2011
Přečteno 324x
Tipy 3
Poslední tipující: Noc17
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...báseň ..obraz....hezky jsi to maloval...

03.08.2011 19:42:00 | Noc17

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí