Závislost

Závislost

Anotace: když se stýská...

V horečkách ti píšu poslední verše.
Je něco po půlnoci - mně spát se nechce.

Sedím v okně, na naše souhvězdí koukám.
U váš prší, ale i tak o něm víš - doufám.

A vím, že nedá se žít ze vzpomínek,
přesto koukám na lístky plné upomínek.

Pročítám si naše staré konverzace,
chvíle smutku se dostavila - zase.

Chybíš mi, a tak naše fotky si prohlížím.
Já se snad s tou vzdáleností nesmířím...

Proč tak daleko je můj důvod žít
a proč nemůžu usnout a jen tak o tobě snít.

Pak, když jsem s tebou, nestačí mi slova
a stejně, zkouším to znova a znova...

- říct ti, jak moc tě miluji :-*
Autor strašidýlko-střapatý, 18.07.2011
Přečteno 506x
Tipy 26
Poslední tipující: Mary.Cocaine, efeeez, padající do neznáma, nejsembásník, Emmelia, divoska_jaja, kasparoza, Niky88, labuť, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jen mluv, mluv, krásně to ve verších zní ... Pěknééé

22.07.2011 13:40:00 | kasparoza

..ani nevíš, jak moc to znám..

18.07.2011 11:30:00 | Jiná

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí