Milovat mne

Milovat mne

Anotace: ...

Milovat mne znamená, že mobil mlčí,
milovat mne znamená, že touha vlčí,
milovat mne znamená, že slova spějí,
milovat mne znamená, že zase nejím.

Milovat mne znamená, že čas netlačí,
milovat mne znamená, že prázdná váza postačí
milovat mne za úplňku, temné noci i rozbřesku,
milovat mne znamená, že pláčí oči plné stesku.

Milovat mne...
Autor Mersii, 18.07.2011
Přečteno 343x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Mobil může chvíli mlčet a slova spát,
to ještě neznamená, že tě přestal milovat.

Přeji ti ať máš důvod psát víc básniček zamilovaných,
ať jich je víc, než těch o očích uplakaných.

R.

19.07.2011 15:28:00 | Rada

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí