Já zeptal jsem se

Já zeptal jsem se

Anotace: Tak jsem zase po delší době složil jednu báseň :)

Já zeptal jsem se,
proč mě nemáš ráda ?
Já zeptal jsem se,
proč mě bereš jen jako kamaráda.

Já nevím proč jsi mlčela,
když já chtěl znát pravdu,
moc dobře jsi věděla,
že já nesnáším křivdu.

Ty víš že tě chci mít
a ty mě chceš zase,
tak nebudu tu snít,
o tvojí věčné kráse.

Chci tě mít u sebe,
já chci ti pusu dát,
nad sebou mít nebe
a vedle tebe stát.

Ovšem to je jen sen,
ty jsi nejkrásnější dívka,
kéž by nastal ten den,
kdy budeš mít i ty zájem.
Autor Henry_propper, 19.07.2011
Přečteno 322x
Tipy 4
Poslední tipující: ilona, staranna
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí