Malá mořská víla

Malá mořská víla

Anotace: téma stále opakované

Hvězdy jsou navečer
Poslední oči bdící
Do jejich dálných sfér
Nahlíží nešťastníci

Od vodní hladiny
Jde noční pára jemně
Tvůj pohled jediný
Se zazrcadlil ve mně

Pro náhlý prudký cit
Oddána vášni zcela
Svolná vše opustit
Jsem světu oněměla

Po cestách kudys šel
Prostřený písek bílý
Za tebou krvácel
Stopami mořské víly

Jak bývá nesnadné
Miláčka políbiti
Nezájem lásku tne
A utopí ji v síti

Na nebi odvěkém
Se dálné hvězdy klenou
Nechána člověkem
Jsem chladnou mořskou pěnou
Autor staranna, 19.07.2011
Přečteno 468x
Tipy 41
Poslední tipující: Noc17, Emmelia, whiolet, TetaKazi, ilona, Juan Francesco de Faro, Lota, Houda, Zasr. romantik, zenge, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc krásná...jako smutné pohlazení

23.07.2011 23:33:00 | Noc17

pořád stejné a přesto vždy jinak podané st!

23.07.2011 00:07:00 | whiolet

...co nadělá malá mořská víla, když v geometrii vztahů jsou zakřivenosti mající svoji váhu... :´(

20.07.2011 11:12:00 | Lota

Opravdu moc hezká!

19.07.2011 16:34:00 | hloubavá

určitě hezky popsaná atmosféra

19.07.2011 16:25:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí