Touha večera

Touha večera

Anotace: Jak bolestné je toužit...

Ať kytara ztichne!
nesnáším ty tóny
Ať hlas tvůj zdechne!
potulný zpěváku.

Vzpomínka na tebe
tak strašně píchá
iluze o nás dvou?
- vysněná pýcha.

Tvůj smích je mou slzou
touha nejde zmrazit
jsi jak černý pasažér
jak endoparazit.

Mé sny jsou tak živé
jak já nesnáším úsvit!
proklínám tebe, amore
a tvůj zatracený šíp.

Ta tichá hudba
vlívá se mi do žil
dýcháním z úst do úst
snažím se, aby přežil
můj sen.
Autor klajusenka, 19.07.2011
Přečteno 439x
Tipy 9
Poslední tipující: PIPSQUEAK, ilona, Donne, whiolet, E.T.Jane, Houda
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Osobitá, zajímavá, posmutnělá, zaujala mě...*:)

24.07.2011 12:36:00 | PIPSQUEAK

a když mře, umře s ním i kus tebe

20.07.2011 10:16:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí