Lituji

Lituji

Anotace: ....pozdě....

Lituji svých činů,

že jsem je dopustila.

Lituji svých citů,

že jsem je zahodila.

Lituji sebe, že nemám nebe,

že jsem se ztratila....

...tvář beze jména.
Autor springmaid, 20.07.2011
Přečteno 401x
Tipy 2
Poslední tipující: Donne, Mbonita
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí