Ve snění o Tobě

Ve snění o Tobě

Anotace: ..a nebuď z ní smutný..

Ve snění o spáse
minuty snídám,
s větrem ve vlasech,
s prsty ve hvězdách,
měsíci blíž,
sny Tvé hlídám,
nebes se dotýkám,
třeba se Ti o mě zdá,
ani o tom nevíš…

Ve snění o smíchu
snažím se usmát zas,
citem ve výšinách,
srdcem píšu vzkaz,
jak dlouho tu čekám,
jak moc smutno je mi
a posílám ho po tichu
ke všem řekám,
ať rozplyne se v prach
a napořád koluje
mezi Tebou
nebem
a zemí…

Ve snění o blízkosti
a teple našich těl
zavírám oči
a vidím Tě za víčky,
to husté obočí
a duhovky v sytosti,
při pláči vuvuzel
a pouličním šumění
před sebou Tě mám,
to štěstí maličký
a přitom to nejcennější,
jaké nikde není,
co do života krásu vrátí
a do duhy ho změní,
každý den šeptám,
že Tě nikdy nechci ztratit…

Ve snění o Tobě
počítám hodiny
než se slunce zavlní,
než svět bude jiný
a já blahem zavrním,
když ucítím Tvůj dech,
ve snění o Tobě
slova čmárám,
objímej mě,
líbej,
neříkej nic,
zůstaň
a sebe mi tu nech…
Autor Jiná, 20.07.2011
Přečteno 516x
Tipy 28
Poslední tipující: Maryje..., poustevník Jirka, la loba, Emmelia, Berry, strašidýlko-střapatý, Petbab, šuměnka, Mraveneček, JohnyD., ...
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Něžnost na konec upracovaného týdne...
Milé, něžné, Tvé...

22.07.2011 14:16:00 | Berry

jak jinak, než s větrem ve vlasech :))

tak čechrat se jím klidně nech...

20.07.2011 18:44:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí