V hlavě Tě mám

V hlavě Tě mám

Anotace: jak těžké je nemilovat

Sbírka: Druhá šance

Nosím Tě v srdci mým
napořád
stále
Stal bych se stínem Tvým

chtěl bych být tvým dechem
když na pasece si lehneš
chtěl bych být mechem
krví co v tobě koluje
která k tvému srdci směřuje

Chci být vodou co budeš pít
o Tebe budu se vždycky bít
Větrem co cuchá vlasy Tvé
To jsou mé umysly ctné
Oči Tvé mám stále v hlavě
vyndat se je pokouším marně

Myslím na tebe dnem i nocí
a snažím se mermomocí
zapomenout den jediný
ale to nepůjde,jelikož jsem do tebe zblázněný...
Autor Jacob P. Verlaine, 20.07.2011
Přečteno 786x
Tipy 6
Poslední tipující: Alain, strašidýlko-střapatý, tato22, WAYWARD, Live to fight
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí