Na vlnách fantazie

Na vlnách fantazie

Anotace: Tak trochu zasněná:)

Emigruju z tvého srdce
Pro momenty lidský touhy,
Za naše probdělí noci
Co nezdály se dlouhý.
Ty muj malej blázne
Ty děláš mi potíže,
Jen s tebou chci projít
Snovým stavem beztíže.
Cigaret dým plní plíce
vínem prolejem si hrdla,
ráno si jen řekneme
že sme vlastně hrozný trdla.
Políbím tvý měkký rty
Zajedu ti do vlasů,
Pojedem si pro lásku
Na křídlech bílejch pegasů..
Autor Ashita Abigor, 20.07.2011
Přečteno 399x
Tipy 9
Poslední tipující: CULIKATÁ, labuť, hloubavá, Donne, E.T.Jane, ilona
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji mockrát:)

20.07.2011 23:31:00 | Ashita Abigor

Je to moc moc krásně napsáno:)ST!!!

20.07.2011 23:21:00 | ilona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí