Čas mění se v zrnka písku

Čas mění se v zrnka písku

Anotace: zase ta anotace:)

Sbírka: Druhá šance

Neodcházej
zhasnou plameny svíček
které v srdci mém plápolají
buď můj smíšek
na krajnici holky lásku prodávají

vyhnu se jim obloukem
chci za svým štěstím jít
Tebe vidím v zrcadle vypouklém
V náručí Tě mít

bojím se že písky času
odvanou zbytky citů
stále vzpomínám na Tvou krásu
a za měsíčního svitu

toulám se krajinou
a volám Tvé jméno
nemyslím na jinou
proč je vše tak ztíženo??

Vždyť Ti chci jen lásku dát
ale v ruce jen písku zrnka
Chtěl bych se po Tvém boku smát
a na srdci mém další malá skvrnka

Vše na co sáhnu s citem,mění se v trosky,
mění se v prach.
Asi osud s životem o mě hází v kostky
jak vysvětlit každý můj krach

Ať už to má veselý děj
tak mi prosím šanci dej...
Autor Jacob P. Verlaine, 21.07.2011
Přečteno 832x
Tipy 13
Poslední tipující: Malá mořská víla, patrma, Týna, Sýkorka07, tato22, její alter ego, CULIKATÁ, labuť
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vůbec to nezní lacině...jen tak dál :)

10.07.2022 21:21:42 | Malá mořská víla

ST za obsah, dnes jsi mi kápl do nálady ;)

21.07.2011 19:14:00 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí